Even voorstellen

Mijn naam is Robert van Dalen, trotse eigenaar van PMV Sportscare. Ik ben geboren en getogen in Andel (Noord-Brabant) en tegenwoordig woonachtig in Giessen (Noord-Brabant). 

 

Achtergrond

Mede door mijn ambities en topsportachtergrond ben ik geïnteresseerd geraakt in sportcosmetica en topsportbegeleiding. Vanuit mijn topsportervaring als marathonschaatser weet ik hoe belangrijk het is om jezelf goed te verzorgen.

 

In mijn schaatscarrière heb ik het product Vitalis ontdekt en ben ik dit gaan gebruiken om mezelf goed te beschermen tegen extreme koude omstandigheden (temperaturen rond de -10 tot -20 graden Celcius) bij wedstrijden van 100 tot 200 km op de Weissensee in Oostenrijk, Zweden en tijdens natuurijswedstrijden in Nederland. Dit heeft ertoe geleid dat ik dit moeilijk verkrijgbare product vanaf 2018 ben gaan verkopen in Nederland. Allereerst onder de naam "Potje met vet" en vanaf heden via PMV Sportscare. Dit product is een veelgebruikt product in het marathonschaatsen. Inmiddels zijn er al weer een aantal marathonteams en individuele rijders die Vitalis zijn gaan gebruiken via PMV Sportscare. Ook tal van andere wintersporters en mensen die naar Lapland op vakantie gaan weten PMV Sportscare inmiddels te vinden.  

 

Sinds 2019 ben ik ook Inotoyl en Fixomull gaan verkopen via mijn webshop. Ik merkte via mijn sportnetwerk dat er veel vraag naar dit product is. 

 

In het voorjaar van 2020 ben ik gestopt met mijn topsportcarrière. Dit heeft er toe geleid dat ik vanaf dat punt ben gaan toeleggen op voedingsadvies en topsportbegeleiding. Ik vind het belangrijk dat iedere sporter het beste uit zichzelf kan halen. Ik kan vanuit mijn opleiding en topsportervaring een actieve rol spelen in het behalen van sportdoelstellingen.

 

Opleidingen

Ik heb de studie Voedingsmiddelentechnologie gedaan en heb in 2007 mijn bachelor gehaald en ben ik afgestudeerd voedingsmiddelentechnoloog. 

 

Wil je contact opnemen?

Voor afspraken, vragen of wat dan ook mag je altijd contact met mij opnemen. 

 

Robert van Dalen