De geur van Vitalis is aangepast!

16 maart 2022

 

Begin 2022 onderging Vitalis een kleine aanpassing. Er worden 16 grondstoffen minder gebruikt. Dit minimaliseert ook de effecten van sensibilisatie op de grondstoffen. Deze ontwikkeling is zeer positief!

De kenmerkende geur is iets aangepast maar alle verzorgende en actieve ingrediënten blijven precies hetzelfde als voorheen. Ook is de structuur niet veranderd!

Finse vitalis huicreme bij extreme koude omstandigheden.
Finse vitalis huicreme bij extreme koude omstandigheden.
Finse vitalis huicreme bij extreme koude omstandigheden.

Vitalis watervrije huidcrème
Misschien ken je Vitalis nog niet maar dit cosmetische product wordt al sinds 1936 geproduceerd in Finland. Vitalis is al tientallen jaren de best verkochte, watervrije huidcrème van Finland. Vitalis is vrijwel alleen in Finland te koop.

 

Het geheim achter de stralende huid van de Finnen is niet alleen de sauna, maar ook de traditionele gezichtscrème Vitalis.

 

Vitalis bevat verschillende natuurlijke wassen en oliën, zoals bijenwas en lanoline. Het is een ademende watervrije zalf, waarbij de poriën niet worden verstopt, waarin het water is vervangen door glycerol. Hoewel Vitalis bekend staat als een cosmetisch product dat het gezicht en lippen beschermt tegen kou en bevriezing, wordt het ook gebruikt als lipbalsem is het ook ideaal voor de nagelriem, kloven, droge plekken en ruwe hielen. Vitalis wordt ook gebruikt voor de behandeling van een schrale en/of droge huid voor zowel volwassenen, kinderen en baby's. 

 

De echte hulp van Vitalis krijg je dus in de winter. Als je buiten bent bij een temperatuur kouder dan -5 °C , of als er een smerige wind staat die ijskoud voelt. Dan is een dun laagje Vitalis op je wangen en neus als het toevoegen van een extra behaaglijk laagje op je huid. Plotseling hoeft buiten zijn geen pijn te doen! Het verstopt je poriën niet en laat je huid heerlijk zacht en perzikkleurig achter. Probeer het en verander uw idee van de winter!

 

Vitalis wordt veel gebruikt om jezelf te beschermen tegen de kou bij diverse sporten zoals schaatsen, marathonschaatsen, langlaufen, skiën, snowboarden, hiken, trekking, ijsklimmen,  bergwandelen, wandelen, huskytochten en nog veel meer andere wintersporten. Lees meer over 'Waarom Vitalis?'